Varaa irtovuoro

Irtovuorojen hinnat peliajasta riippuen ovat 24€ – 30€ / tunti. Yleisin käytetty pelivuoron mitta on 1,5h.

Tarvitset vain shortsit ja sisäpelikengät jalkaan, pelivälineet voit vuokrata (3€/maila/kerta) varauksen yhteydessä. Mailat löytyvät hallilta ja ne maksetaan joko varauksen yhteydessä etukäteen tai paikan päällä MobilePay 26688. Pelipalloja löytyy kentän laidalla olevasta korista vapaasti käytettäväksi. Uusia palloja voi myös ostaa hallilta padelmailat.fi myymälästä, josta löytyy myös grippejä ja uusimmat mailauutuudet usealta merkiltä! Huomioithan että padelmailat.fi myymälän MobilePay maksuun syötetään eri maksunumero, joka löytyy tuotteiden viereltä.

Suihku- ja saunatilojen käyttö sisältyy kaikkien vuorojen hintaan. Saunan jälkeen ja pelien yhteydessä voit ostaa MobilePaylla (26688) itsellesi jääkaapista virvokkeita. Limsa 2,20€ ja palauttava proteiinijuoma 2,50€.

Huom! Hallilla ei ole henkilökuntaa paikalla. Tästä syystä pyydämme lukemaan varausvahvistuksen huolellisesti. Varausvahvistus lähetetään automaattisesti varauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Antoisia Padel-hetkiä!

VARAA PADELVUORO TÄSTÄ


VUORON MAKSAMINEN
(saat maksuohjeet myös sähköpostiisi varausvahvistuksen yhteydessä)

Maksathan ensisijaisesti aina vuorosi suoraan varattaessa Playtomic nettisivulta tai Playtomic APPin kautta verkkopankillasi tai luottokortilla. Kiitos!

MobilePay-maksut:

Syötä Mobilepayn vastaanottajakenttään numero 26688. MobilePaylla vain silloin maksut mikäli verkkopankkimaksu Playtomicista ei onnistu. 

-Laita viestikenttään: maksun aihe, varaajan nimi sekä vuoron päivämäärä ja kellonaika. Varaamme vuoron sinulle. Maksa MobilePaylla numeroon 26688

MobilePay-maksusuorituksesta kuittia ei tarvitse lähettää.


Smartum / Edenred / Eazybreak / ePassi  -mobiilimaksut:

1. Etsi sopiva vapaa vuoro Playtomic APPilla ja laita siitä WhatsApp viesti. Muista rekisteröityä ensin Playtomic käyttäjäksi! Varaamme sitten vuoron sinulle.

2. Luo Mobiilimaksu Smartum tai Edenred -sovelluksen kautta. Palveluntarjoajaksi Padelkeskus. Maksettava summa löytyy Playtomicista kun kokeilet varata vuoroa.

3. Lähetä kuitti maksusta WhatsAppilla

Contact PersonLähetä viesti Whatsappilla
numeroon +358449770017

(Vain Mobiilimaksu käy meillä. Emme vastaanota liikuntaseteleitä.)


Tilisiirrolla:

-TILINUMERO: FI7715443000197280
-SAAJA: Padelkeskus
-EI VIITENUMEROA, VAAN VIESTI:
* ”Pelivuoro”
* Varaajan nimi
* Vuoron pvm

Esimerkiksi: ”Pelivuoro, Pekka Padelisti, 01.01.2019”

Lähetä kuitti maksusta WhatsAppilla

Contact PersonLähetä viesti Whatsappilla
numeroon +358449770017