Vuoron varaus

VARAA PADELVUORO TÄSTÄ

Marraskuun 2021 alusta alkaen kaikki varaukset Play.fi järjestelmästä. Voit maksaa myös suoraan Smartumilla ja ePassilla.

Irtovuorojen hinnat peliajasta riippuen ovat 20€ – 30€ / tunti. Yleisin käytetty pelivuoron aika on 1,5h. Mikäli pelivuoron jälkeen ei seuraavat ei tule pelaamaan, voitte jatkaa pelaamista halutessanne. Muistattehan maksaa ylimääräisen peliajan hinnastomme mukaisesti MobilePaylla nroon 22377 tai vaihtoehtoisesti varata lisäaikaa Play.fi sivulta. 

Itse pelaamiseen tarvitset vain shortsit ja sisäpelikengät jalkaan, pelivälineet voit vuokrata (3€/maila/kerta) varauksen yhteydessä. Mailat löytyvät hallilta ja ne maksetaan joko varauksen yhteydessä etukäteen tai paikan päällä MobilePay 26688. Pelipalloja löytyy kentän laidalla olevasta korista vapaasti käytettäväksi. Voit myös MobilePay maksulla ostaa uusia pallotuubeja hallilta.

Suihku- ja saunatilojen käyttö sisältyy kaikkien vuorojen hintaan. Saunan jälkeen ja pelien yhteydessä voit ostaa MobilePaylla (26688) itsellesi jääkaapista virvokkeita. Limsa 2,20€ ja palauttava proteiinijuoma 2,50€.

Huom! Hallilla ei ole henkilökuntaa paikalla. Tästä syystä pyydämme lukemaan varausvahvistuksen huolellisesti. Varausvahvistus lähetetään automaattisesti varauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Antoisia Padel-hetkiä!

VARAA PADELVUORO TÄSTÄ


VUORON MAKSAMINEN
(saat maksuohjeet myös sähköpostiisi varausvahvistuksen yhteydessä)

Maksathan ensisijaisesti aina vuorosi suoraan varattaessa Play.fi nettisivulta tai verkkopankillasi tai luottokortilla. Kiitos! Voit myös maksaa suoraan ePassilla ja Smartumilla!

MobilePay-maksut:

Syötä Mobilepayn vastaanottajakenttään numero 26688. MobilePay toimii maksuvälineenä kun ostat pallotuubin tai juoman tai vuokraat mailat.

MobilePay-maksusuorituksesta kuittia ei tarvitse lähettää.


Edenred / Eazybreak / mobiilimaksut:

1. Etsi sopiva vapaa vuoro Play.fi sivustolta ja laita nimesi sekä spostiosoitteesi WhatsApp viestillä nroon 0449770017. Muista rekisteröityä ensin Play.fi käyttäjäksi! Varaamme sitten vuoron sinulle.

2. Luo Mobiilimaksu Smartum tai Edenred -sovelluksen kautta. Palveluntarjoajaksi Padelkeskus. Maksettava summa löytyy Play.fi  kun kokeilet varata vuoroa.

3. Lähetä kuitti maksusta WhatsAppilla

Contact PersonLähetä viesti Whatsappilla
numeroon +358449770017

(Vain Mobiilimaksu käy meillä. Emme vastaanota liikuntaseteleitä.)


Tilisiirrolla maksu mikäli et saa MobilePayta toimimaan:

-TILINUMERO: FI7715443000197280
-SAAJA: Padelkeskus
-EI VIITENUMEROA, VAAN VIESTI:
Esimerkiksi: ”Pelivuoro” tai ”Vuokramailat”

Lähetä kuitti maksusta WhatsAppilla

Contact PersonLähetä viesti Whatsappilla
numeroon +358449770017